Eerdere edities

 

Zuidas duurzaamheidsprijs

Eerdere edities

In mei 2022 werd de eerste Zuidas Duurzaamheidsprijs uitgereikt op de Floriade Expo in Almere. De prijs werd vergeven in vijf categorieën en de winnaars weerspiegelen de breedheid aan de prachtige projecten die op het brede vlak van duurzaamheid plaatsvinden in Zuidas. 

In november 2023 is de tweede Zuidas Duurzaamheidsprijs uitgereikt in zes categorieën. Nieuw dit jaar was de Publieksprijs waar door jou gestemd kon worden op alle inzendingen.

De organisatie van de prijs (Gemeente Amsterdam, Hello Zuidas, Green Business Club Zuidas) wil een podium geven aan de diverse projecten die bijdragen aan een duurzame Zuidas en daarmee tegelijk een inspiratie zijn voor nieuwe initiatieven.

Winnaars 2023

Op 9 november 2023 is de Zuidas Duurzaamheidsprijs uitgereikt aan zes inspirerende en duurzame projecten. Bij Amsterdamsche Football Club maakte de vakjury de winnaars bekend: Jan van Schaik & Arend Niebuur, de Gerrit Rietveld Academie, Vebego, Vermaat Groep BV, VU Amsterdam en !Woon. Nieuw deze editie was de publieksprijs. De meeste stemmen gingen uit naar RAI Amsterdam.

Lees meer over de winnaars van deze editie!

 

De Trotse winnaars en juryleden van 2023

Winnaars 2022

In mei 2022 is de eerste Zuidas Duurzaamheidsprijs uitgereikt op de Floriade aan vijf inspirerende en duurzame projecten. De vakjury, onder leiding van Yvette Watson, maakte de winnaars bekend: Amaze Mobility, Amsterdamsche Football Club,Gerrit Rietveld Academie, Oscar Circulair en RAI Amsterdam.

Lees meer over de winnaars van deze editie!

 

De Trotse winnaars en juryleden van 2022

Meld je aan voor de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2024!

Wie zou er een Zuidas Duurzaamheidsprijs moeten ontvangen volgens jou? Voor de editie van 2024 kun je nu een project aanmelden. Dat kan een project zijn van je eigen organisatie of dat van een andere organisatie, als het maar gelinkt is aan duurzaamheid en plaatsvindt in Amsterdam Zuidas. 

Ik wil een project indienen voor de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2024!