jury

 

Making the World a Better Place For All of Us

We presenteren met trots de juryleden. De combinatie van hun kennis over Duurzaamheid & Zuidas zorgt voor een krachtig en integer team.

Yvette Watson (juryvoorzitter)

Yvette Watson is een duurzame ondernemer in hart en nieren. Met haar bedrijf PHI Factory, ondersteunt zij organisaties bij het realiseren van hun duurzame en circulaire ambities en daagt ze marktpartijen maximaal uit om echte systeemverandering te realiseren. Daarnaast heeft zij het gamified leerplatform, The 2B Collective. Dé community tool voor het activeren van grote groepen mensen om duurzaam te gaan denken en doen. Ook participeert Yvette actief in programma’s die verduurzaming binnen organisaties versnellen. 

Lees hier het interview dat Hello Zuidas hield met Yvette Watson. 

Ruth Jansen

Ruth Jansen verbindt iedere twee weken als host van Zuidas Today Talkshow zakelijke gasten, bedrijven en bewoners vanuit een diversiteit aan achtergronden, door middel van inspirerende interviews met de focus vanuit human interest.

    Andy van den Dobbelsteen

Andy van den Dobbelsteen is hoogleraar Climate Design & Sustainability aan de TU Delft. In zijn lange loopbaan bij de TU Delft heeft hij veel onderzoeksprojecten geleid en uitgevoerd. Daarnaast nam hij deel aan verschillende commissies en jury’s en heeft veel gepubliceerd en gepresenteerd binnen en buiten de universitaire wereld, op zowel nationaal als internationaal niveau.

Lees hier het interview dat Hello Zuidas hield met Andy van den Dobbelsteen.

       Margreet van Gastel

Margreet van Gastel is voorzitter Adviescie Warmte EZK/RVO en lid van Raad van Advies van Green Business Club Nederland en ze is een resultaatgerichte verbinder die mogelijke partners bij elkaar brengt om vervolgens samen meters te maken op weg naar een duurzame toekomst.

        Victor Nieuwenhuizen

Victor Nieuwenhuizen is master student Curating Art and Cultures aan de VU en UvA. Naast zijn baan bij de Green office, legt hij ook de focus op duurzaamheid, social justice en andere hedendaagse debatten. 

Lees hier het interview met Victor Nieuwenhuizen

Heb je een project voor de Zuidas Duurzaamheidsprijs 2024? De inschrijving is geopend!