Zuidas Duurzaamheidsprijs

 

zet de Spotlight op
duurzame projecten

Het initiatief

De Zuidas Duurzaamheidsprijs is een initiatief van Amsterdam Zuidas, Green Business Club Zuidas en Hello Zuidas en is een opvolging van het Duurzaamheidsverslag Zuidas dat acht jaar lang werd gerealiseerd door deze organisaties. Ieder duurzaam project in Zuidas kan zich aanmelden of laten nomineren. Zuidas Duurzaamheidsprijs wordt uitgereikt aan de – door de vakjury beoordeelde – meest inspirerende initiatieven in de verschillende categorieën. 

Disclaimer: projecten van Amsterdam Zuidas, Green Business Club Zuidas en Hello Zuidas zijn zichtbaar op de website, maar kunnen niet meedingen naar de Zuidas Duurzaamheidsprijs en Publieksprijs.  

Amsterdam Zuidas
is de afdeling van de gemeente Amsterdam die werkt aan de ontwikkeling van Zuidas tot een unieke Amsterdamse stadswijk: een internationale toplocatie voor wonen, werken en recreëren.

Stichting Hello Zuidas
is de organisatie voor gebiedsmanagement in Zuidas. De doelstelling van Hello Zuidas is om met publieke en private partijen de hoge kwaliteitsnormen te waarborgen en bij te dragen aan een hoogwaardige en goed bereikbare woon- en werklocatie met een internationale uitstraling.

Green Business Club Zuidas
brengt bedrijven, de overheid en maatschappelijke organisaties samen om duurzame projecten te initiëren en uit te voeren in Zuidas.