door admin | sep 24, 2024
Sinds begin dit jaar wordt in de koffiebar van Accenture standaard havermelk geschonken om de melkhoudende koffies te verminderen. Lees meer
door Ritchie Damwijk | sep 24, 2024
De stap naar een bijna volledig veganistische kantine is gemaakt. Daarmee realiseren wij een flinke reductie in CO2-uitstoot en andere voor het klimaat schadelijke effecten. Lees meer
door admin | sep 24, 2024
Young Professionals van Arcadis, Loyens&Loeff en Deloitte namen het initiatief om een netwerk op te bouwen van Young Professionals in Zuidas die verduurzaming willen versnellen. Zo zijn er drie pijlers: eiwittransitie, onderzoek business-strategie en het netwerk....
door admin | sep 24, 2024
Per 4 oktober, gaan wij alleen nog maar koemelk van het merk Kalverliefde gebruiken. Dit is melk, die afkomstig is van een biodynamische boerderij (ofwel BD). Wij merken dat onze keuze, als familie bedrijf, voor duurzame, lokale en biologische producten mensen...
door admin | sep 24, 2024
Visie van de CO2-assistent: iedere afgestudeerde arts aan de VU is zich bewust van het complexe samenspel tussen de “gezondheid” van de aarde en de gezondheid van de mens (Planetary Health), weet welke effecten dit heeft op de gezondheid van de mens en erkent...