Impact via onderhoud

Hoe onderhoudsprojecten met zoveel mogelijk ‘plusjes’, het nieuwe gezonde, natuurlijke en prettige normaal voor onze stad realiseren? De projecten Wielingenstraat en Diepenbrockstraat laten aan noordzijde van de RAI met trots zien, hoe door opschalen van blauw-groene innovaties en groene inspiratie, een nieuw normaal impuls geeft aan de hele buurt.

Nadat de RAI 800m2 aan verharding had vergroend, zijn bij de groot onderhoud projecten in deze straten 1.400 m2 groen toegevoegd, 16 nieuwe bomen geplant en 3.500 m3 groeiplaatsverbetering verwerkt bij bestaande en nieuwe bomen.

Resultaat is een groene leefstraat waar kwaliteit van leven en veiligheid voor mens en natuur voorop staan. De projecten zijn gefinancierd vanuit bestaande publieke middelen en uitgevoerd door de reguliere lijn organisatie van gemeente Amsterdam, stedelijk beheer, asset Verhardingen en haar aannemers. Dit project is bijzonder omdat het toont hoe innovaties ontwikkelt in een nieuw gebied en de leefkwaliteit in de hele stad verbetert.

Editie

2024